Annemarie Polderman

Trainer EssentieCoaching

Zoektocht naar antwoorden

Mijn naam is Annemarie Polderman. Al heel vroeg is mijn zoektocht begonnen naar antwoorden op vragen als; Wie ben ik? Waar pas ik in deze wereld? Hoe verbinden mensen zich? Hoe kan ik me spiritueel verbinden met anderen? 

annemarie-poldermanIn 1991 studeerde ik af als maatschappelijk werkster aan de Sociale Academie in Arnhem. Mijn afstudeerrichting was jeugdhulpverlening. Na een periode van verschillende banen en het volgen van diverse cursussen op het gebied van intuïtie, meditatie en bewustzijn begon ik in 2004 bij Intuïtieve Trainingen (IT) in Zutphen. Na het volgen van de basisopleiding en healingopleiding heb ik in 2007 de readingopleiding afgerond.

Daaropvolgend ben ik gestart met de Trance Medium opleiding (TM) die ik zowel in Zutphen als in Utrecht tot medio 2013 gevolgd heb. Gelijktijdig heb ik het One-to-One programma gevolgd en heb me verdiept in Hands on Healing.

In deze intensieve en transformerende periode van leren, ervaren en zelfonderzoek zijn allerlei losse stukjes informatie bij elkaar gekomen. Het heeft me weer in contact gebracht met passie, eigenheid, dromen en ervaren wie ik werkelijk ben.

In 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Zutphen; In-Sight. Van september 2013 tot medio 2016 heb ik ervaring opgedaan in het lesgeven bij Havingness.nu in Friesland. Ik heb daar les gegeven in verschillende programma’s.

Sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij Essentiecoaching binnen alle trainingen. Je zult me vooral ontmoeten in de ReadingOpleiding en in het Trance-Medium programma die ik beiden samen met Hans geef.

Deel dit via:

Ontvang een Reading van studenten

Nu direct afspreken